U wilt toch ook dat de Molukse stichting open blijft?

Update 15 augustus 2017

Verleden

Ruim twee jaar geleden verkeerde de stichting in noodweer. Batu Tjapeu zou nog maar drie maanden bestaan als er niets gebeurt. Het vorig bestuur vond dat het tijd was voor nieuwe leden aan het roer. Het nieuwe bestuur Chico Pattiata, Ezau Abraham, Richard de Visser en Marinka Delima-Davidse nam het stokje over en zag een enorme uitdaging tegemoet. Inmiddels twee jaar verder ziet het er financieel beter uit voor de Molukse stichting.
Afgelopen jaren zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door onze vrijwilligers en dat heeft er toe geleid dat er een lichte stijgende lijn zit op financieel gebied. We zijn daarom ook erg trots op een ieder die zich heeft ingezet om ervoor te zorgen dat stichting Batu Tjapeu niet zijn deuren hoeft te sluiten.

Huidige situatie

We zijn beland in augustus 2017 waarin het een en ander veranderd is.
Na lange tijd trouwe dienst heeft Roy Tamaela in juni aangegeven te stoppen als barcoordinator. Namens het bestuur van stichting Batu Tjapeu willen Roy enorm bedanken voor zijn inzet. Samen met Laura Loupatty zorgen zij voor de barbezetting en zijn zij verantwoordelijk voor de inkoop.
Marinka Delima-Davidse stopt per 1 september als penningmeester. Zij behartigde de afgelopen jaren alle financiële zaken van ECBT. Het bestuur wenst haar veel succes met haar studie en carriere.
Als laatste heeft Chico Pattiata aangegeven te stoppen als voorzitter. Vanwege drukte met zijn werk en studie kan hij het niet meer combineren.

Gezocht: vrijwilligers

Nu er functies vrijkomen zijn we opzoek naar u! U wilt toch ook dat onze mooie trotse gebouw blijft bestaan? Het gebouw waar onze opa’s, oma’s, vaders en moeder voor gestreden hebben! Draag uw steentje bij.
Op korte termijn zijn we opzoek naar:

  • Bestuursleden

U zorgt dat stichting Batu Tjapeu blijft bestaan

  • Barcoordinatoren

U zorgt voor de barbezetting en koopt in.

  • Schoonmakers

U zorgt dat het gebouw schoon blijft.

 

Op lange termijn zijn we opzoek naar vrijwilligers die graag iets willen organiseren in de stichting. Denk aan evenementen voor ouderen en jongeren. Het bestuur staat open voor verschillende initiatieven vanuit de gemeenschap. Heeft u een leuk idee? En wilt u het organiseren? Laat het ons weten! Hoe mooi is het als we voor de gemeenschap iets kunnen doen.

 

Hoe kan ik de Molukse stichting Batu Tjapeu helpen?

Dat kan heel eenvoudig door te reageren voor 1 september 2017. Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of u kunt contact opnemen via info@ecbt-barneveld.nl of via telefoonnummer 06-100 222 12 (Chico Pattiata).