Spoed! Vacatures..

SPOED!!!  SPOED!!! SPOED!!! SPOED!!!

 

ECBT heeft op dit moment 2 vacatures die met spoed moeten worden ingevuld.

 

  • Vacature Vrijwilliger Facilitaire Dienst. 1 á 2 dagdelen per week. De werkzaamheden: schoonmaak van het gebouw en uitvoering van lichte kleine kluswerkzaamheden. De vacature kan door meerdere vrijwilligers worden ingevuld.

 

  • Vacature Vrijwilliger Koffie en/of theeschenker. De werkzaamheden: Op dinsdag- en vrijdagochtend openstellen van het gebouw, zetten van koffie en thee en klaarzetten van bekers, melk en suiker. Dit alles voor de aktiviteiten Ouderengym en Line dancing van Welzijn Barneveld. Ook voor deze vacature geldt dat deze door meerdere vrijwilligers kan worden ingevuld.

 

Als we de ”Vacature Vrijwilliger Koffie en/of theeschenker” niet op korte termijn kunnen invullen dan wordt deze aktiviteit verplaatst buiten ECBT en verliezen een belangrijke bron van inkomsten.

Dus als je denkt (deels) te kunnen invullen, wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een afspraak via email: ezau@ecbt-barneveld of mobiel 06-21496620.