Gezellige joker- en pokeravond wordt vervolgd

Afgelopen vrijdag was een succesvolle avond. Mooi om te zien dat jong en oud lekker aan het kaarten zijn en het gezellig hebben. Zet daarom vrijdag 13 november vast in je agenda, want dan is er weer een Joker- en Pokeravond in ECBT.
 
Geef het door aan anderen en deel onderstaande link op Facebook en Whatsapp, zodat het vrijdag 13 november nog drukker en gezelliger wordt. Ook al kaarten zij niet, het is gewoon gezellig als er veel mensen langs komen om een drankje te doen. Dit is goed voor de omzet en dus goed voor het voortbestaan van de stichting.
 
De organisatie en het bestuur wit iedereen bedanken die afgelopen vrijdag aanwezig waren. Met name de tantes (oa Teddy Pattiata) die de lekkere hapjes verzorgde en Jason Nahumury voor de frikandellen. De barmensen waaronder Laura Loupatty en Roy Tamaela, dank jullie wel voor jullie inzet. Waarschijnlijk ben ik nog veel mensen vergeten, maar dank jullie wel voor een geslaagde avond.

https://www.facebook.com/events/773581236097953/791453244310752/