Succesvolle grote schoonmaak

Zondag 20 september  – Barneveld

Gistermiddag was het een grote dag, want Event Center Batu Tjapeu (ECBT) hield een grote schoonmaak. Ongeveer 15 vrijwilligers van jong tot oud hebben zich ingezet om de stichting een grote beurt te geven.

Bar en keuken

Zo werd de bar en de keuken grondig schoongemaakt door de dames. Ze sloofden zich zo goed uit dat zij besloten om de stichting structureel goed schoon te houden door een schoonmaakgroep op te richten. Deze groep zorgt ervoor dat, naast de wekelijkse schoonmaak, ook andere randzaken met betrekking tot de schoonmaak van ECBT grondig wordt aangepakt en onderhouden.

Vrijwlligers Grote Schoonmaakdag 2015

Extra ruimte

De mannen hielden zich bezig met het tillen van zware bureaus, kasten en tafels. Zo is er een opslagruimte gecreëerd voor de onderhoud- en knutselgroep en is de administratieruimte naar een etage hoger verplaatst. Hierdoor is er extra ruimte ontstaan in het zaaltje achter de keuken. Deze zaal zal gebruikt worden voor verschillende activiteiten en evenementen.

Na afloop van de schoonmaak werd er gezellig afgesloten met een etentje en een drankje. Het bestuur wilt alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet voor de grote schoonmaak. Zonder vrijwilligers bestaat er geen stichting!

Evenement

Vrijdag 2 oktober organiseert ECBT een gezellig avondje  om te pokeren, jokeren en Fifa. Meer info zie: https://www.facebook.com/events/773581236097953/